Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

WordPress Tárhely

A WordPress tartalomkezelő rendszer (honlapépítő szoftver) és tárhely szolgáltatásunk összekapcsolásával megnyílnak Ön előtt a lehetőségek: céljait és elképezéseit a leghatékonyabb módon valósíthatja meg egy felhasználóbarát, ugyanakkor professzionális funkciókkal bíró honlapépítő szoftverrel, illetve gyors, stabil és rengeteg extrát tartalmazó tárhely-szolgáltatással.

Mindig naprakész, biztonságos és vállalati minőséget képviselő tárhely szervereink alapjául a többszörösen díjnyertes CPANEL keretszoftvert választottuk, mellyel pár kattintással létrehozhatja saját WordPress weboldalát, blogját vagy áruházát. A magyar nyelven is elérhető CPANEL vezérlőpulttal egyszerűen és könnyen átlátható módon kezelheti tárhelyét.

Saját maga adminisztrálhatja e-mail fiókjait: a közreműködésünk nélkül hozhatja létre, állíthatja be vagy módosíthatja a postafiókokat. A beépített SPAM szűrők és vírusirtók segítenek kizárni a levélszemetet és vírusos leveleket. Minden tárhelyünkhöz webmail (Horde, SquirrelMail és RoundCube) szolgáltatást nyújtunk, így böngészőből is nyomon követheti e-mailjeit, bárhol is legyen a világon. Természetesen az e-maileket különböző levelezőkliensekkel (pl. Outlook, Thunderbird, Apple Mail) vagy akár meglévő GMAIL fiókjával is kezelheti. Szervereink e téren IMAP4, POP3 és SMTP protokollokat szolgálnak ki. A leveleinkhez akár SSL titkosított csatornán keresztül is kapcsolódhatunk.

A felsorolt előnyök révén válik felhasználóbaráttá WordPress tárhely szolgáltatásunk.

Wordpress-tárhely megrendelés

Miért a WordPress -t ajánljuk tárhely szolgáltatásunkhoz?

A WordPress az egyik legelterjedtebb tartalomkezelő rendszer (~azaz honlapépítő szoftver, angol rövidítése: CMS), mely rengeteg figyelemre méltó tulajdonsággal bír, ezek közül a két legfontosabb:

1. Könnyen kezelhető, felhasználóbarát, “kattintgatós” szerkesztő felülettel rendelkezik – ráadásul magyar nyelven is elérhető.
2. Hatalmas fejlesztői közösséget tud magáénak: rengeteg (több ezer) dizájn sablon és kiegészítő modul, bővítmény érhető el a WordPress-hez ingyenesen.

Összefoglalva: programozói ismeretek nélkül is képesek vagyunk a WordPress segítségével professzionális honlapot készíteni, mind a külalak, mind a funkciók tekintetében.

A WordPress szabad (nyílt) forráskódú rendszer, amely több millió felhasználó weblap-szerkesztési élményét emelte professzionális szintre. Erről a tartalomkezelő rendszerről és blogmotorról bővebben a WordPress-ről szóló naprakész magazinunkban olvashat.

EXPRESS Tárhely csomagunk tökéletes társa WordPress weboldalának:

Aldomainek száma korlátlan
Webtárhely 3 GB SSD (2048 MB)
PHP 5, 7 és 8 használat tárhely szolgáltatás tartalmazza
Crontab (ütemezett feladatok) tárhely szolgáltatás tartalmazza
MySQL adatbázis tárhely szolgáltatás tartalmazza
E-mail tárhely 250 MB -> 3 GB /fiók
E-mail postafiókok száma korlátlan
E-mail alias és továbbítás korlátlan
Adatforgalom korlátlan
Webstatisztika tárhely szolgáltatás tartalmazza
Egyéni hibaoldalak (404) tárhely szolgáltatás tartalmazza
CPANEL magyar nyelvű webes admin felület tárhely szolgáltatás tartalmazza
Webes levelezési felület (Webmail) tárhely szolgáltatás tartalmazza
POP3, IMAP4 és SMTP kiszolgáló tárhely szolgáltatás tartalmazza

WordPress rendszerkövetelmények

A WordPress legújabb, 6.x verziójának megfelelő futtatásához a tárhelynek (szervernek) az alábbiakkal kell rendelkeznie:

Ajánlott verzió (Nálunk elérhető verzió) Minimum verzió
PHP 7.4 (Nálunk elérhető: 7.4, 8.0, 8.1, 8.2) 5.6.20
MySQL 5.7 (Nálunk elérhető: 5.7, 8.0 ) 5.0
Apache
(with mod_rewrite module)
2.0 + (Nálunk elérhető: 2.4.54) 1.3

 

Biztonsági szempontból a WordPress fejlesztői által ajánlott és általunk is alkalmazott szerver oldali megoldás “suPHP” használata.

Garantáljuk, hogy tárhely szolgáltatásunk mindig naprakész és folyamatosan rendelkezik a friss WordPress verziók futtatásához szükséges követelményekkel és tárhely-beállításokkal.

A megfelelő WordPress tárhely kiválasztásakor még egy fontos tényezőt kell figyelembe venni: ha egy alap WordPress honlaphoz különböző bővítményeket (ún. “plugin”-eket) használunk (pl.: e-kereskedelmi modul, űrlapkitöltő, statisztika, webáruház, galéria, keresőoptimalizálást segítő bővítmények, stb.), akkor a WordPress hibátlan működéséhez nagyobb memóriára lesz szükség. A honlapok által felhasználható memóriát a tárhely szolgáltatók gyakran korlátozzák a WordPress igényeinél alacsonyabb szintre. Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy elegendő memóriát bocsátunk honlapja rendelkezésére, függetlenül attól, milyen mértékben bővíti WordPress weboldalát.

WordPress kompatiblis tárhely megrendeléséhez kattintson a Megrendelés menüpontra!

Wordpress tárhely megrendelés