Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

WordPress SEO – keresőoptimalizálás

2014 1. 16.

in WordPress tippek

Akármilyen célra is fogjuk használni WordPress weboldalunkat, nem árt, ha a keresőkben megtalálható az oldal, hogy a célközönség könnyedén rátaláljon. Ebből kifolyólag érdemes az alábbi tippeket megfogadni, melyekkel nagymértékben keresőbarátabbá tehetjük WordPress oldalunkat.

1. Használjunk közvetlen linkeket
A WordPressben az oldal link-szerkezetét könnyedén meg lehet változtatni az admin felületen.
Belépést követően válasszuk ki a Beállítások menü Közvetlen linkek menüpontját. A saját szerkezet pontba írjuk be a következőt:
/%category%/%postname%/
(Ezzel azt értjük el, hogy az oldal linkjei a kategóriák és a bejegyzések neveiből fog állni, nem pedig azok azonosítóiból. Ennek köszönhetően sokkal beszédesebb linkek készülnek, melyekre a keresőmotorok jobbak “rákapnak”.

2. Készítsünk webtérképet

Sok minden megoldására használtunk bővítményeket; ezt most sem lesz másképpen. A következő bővítmény neve: Google XML Sitemaps (letöltés)
Ez a bővítmény elősegíti a keresőrobotok munkáját a WordPress oldalunk feltérképezéséhez.

Nincs hová tenned WordPress weboldalad? Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljuk WordPress Tárhely, mely megbízható és nagy teljesítményű CPanel szervereinken üzemel!

Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS