Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

WordPress oldal költöztetése új tárhelyre

2011 4. 1.

in WordPress tippek

Gyakran előfordul, hogy a korábban választott tárhely szolgáltatónkkal meggyűlik a bajunk, és sajnos nem az ígért szolgáltatásokat nyújtja. Ilyenkor a tapasztalatok azt mutatják nem érdemes megvárnunk az esetleges szerződésünk lejártát, hiszen oldalunk szolgáltatásainak kimaradásaival óriási károkat szenved látogatottságunk.

A Domain-Tarhely.net évi mindössze 2500ft-os áron nyújt igazán minőségi, és megbízható tárhely szolgáltatást, amelyre igazán érdemes váltani!

Hogyan költöztethetjük át jelenleg is működő WordPress oldalunkat másik tárhelyre?

1. Lépjünk be jelenlegi tárhelyünkre FTP kapcsolat segítségével, és töltsük le a teljes public_html mappát

2. Nyissuk meg MySQL adatbázisunkat a phpMyAdmin segítségével, válasszuk az Export menüpontot és töltsük le a teljes adatbázist.

3. Lépjünk be az új tárhelyünkre FTP kapcsolat segítségével, és töltsük fel a public_html mappába a korábban letöltött fájlokat.

4. Nyissuk meg a phpMyAdmin segítségével újonnan létrehozott adatbázisunkat, és válasszuk az Import opciót, ahol feltölthetjük a korábban lementett adatbázist.

Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS