Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

WordPress for iPhone újdonságok

2011 5. 20.

in Nem besorolt

A WordPress a napokban adta ki a WordPress for iOS legújabb verzióját, amely a felhasználók nagy örömére több igen hasznos újdonságot is tartalmaz. Megjelenése óta, igazság szerint, nem kaptunk a folyamatos frissítéseken, javításokon kívül igazán nagy újítást eddig a kiadásig. Nézzük tehát az új funkciókat.

Gyors fotócsatolás

Az új 2.8-as verzióban szerepel a felületünk alján egy Quick Photo gomb, amely segítségével egy abban a pillanatban megörökített képet is könnyedén posztolhatunk. Annyira egyszerű valóban, ahogy hangzik, csak kattintsuk a gombra készítsünk képeket, majd publikáljuk azokat. Ezen funkció valószínűleg azok számára lesz a leghasznosabb, akik gyakran utaznak, és sokat írnak utazásaikról.

WordPress statisztikák

Valószínűleg közületek is sokan hiányolták, hogy statisztikákat lehessen megnézni WP oldalunkról iPhone-unk segítségével, de szerencsére az új verzió már ezt is tudja. Igaz van egy kis szépség hiba, a működéséhez szükségünk lesz a WordPress Stats bővítményre, de ez persze könnyedén telepíthető.

Végül megemlíteném, hogy az újverzió már további 10 nyelven elérhető, sajnos a magyar nincs köztük, de bízzunk benne, hogy lesz valaki vállalkozó kedvű, aki rászánja szabadidejét.

Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS