Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

WordPress bővítmények – 2. rész

2013 2. 14.

in WordPress tippek

A legtöbb ilyen bővítményt a WordPress hivatalos oldalán találhatjuk meg. Itt aztán kedvünkre válogathatunk:
http://wordpress.org/extend/plugins

A teljesség igénye nélkül lássunk két újabb, hasznos bővítményt, melyekkel felturbózhatjuk WordPress oldalunkat!

Contact Form 7 (letöltés)
Maradj kapcsolatban honlapod látogatóival!

E célt szolgálja ez a kiváló bővítmény, hiszen segítségével a weblapunk látogatói akár üzenetet is tudnak küldeni a beállított űrlapon keresztül, számunkra. A bővítmény tartalmaz magyar nyelvi csomagot, így a kevesebb tapasztalattal rendelkező WordPress felhasználók is könnyedén el tudják készíteni akár magyar nyelven is a kapcsolatfelvételi űrlapot (név, telefon, e-mail).
A program által előállított kódot pedig egyszerűen csak be kell illeszteni a kívánt oldalra.

Sociable (letöltés)
A megosztások bővítménye

Ezzel a remek bővítménnyel a megosztó ikonokat lehet egyszerűen kezelni. A Sociable bővítmény telepítése után egy adminisztrációs felületen könnyedén be lehet állítani, hogy mely oldalakhoz, bejegyzésekhez jelenjenek meg a megosztó ikonok. Amennyiben nem szeretnénk egy adott oldalon megjelentetni, akkor az oldal szerkesztőfelületén vegyük ki a jelölést a megfelelő négyzetből, hogy ne jelenjenek meg a megosztó ikonok.

Hallottál már a WordPress -ről és a bővítmények által nyújtott lehetőségekről? Szeretnél WordPress -es honlapot? Hadd ajánljuk ehhez strapabíró és biztonságos CPanel szervereinken üzemeltetett WordPress Tárhely szolgáltatásunkat!

Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS