Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

WordPress blog menedzselése iPhone-ról

2010 8. 30.

in WordPress tippek

Az iOS kompatibilis WordPress azért készült, hogy iPad-ünk segítségével minden korábbinál könnyebben blogoljunk.

Könnyed kommentelés!

Moderáljunk, szerkesszünk, válaszoljunk kommentekre! Sosem volt még ilyen egyszerű oldalunk látogatóival kapcsolatba kerülni!

Elegáns posztolás!

A posztok készítése, szerkesztése kétségtelenül a WordPress élmény alapjai. Készítsünk új bejegyzéseket, töltsünk fel képeket, ellenőrizzük helyesírásunkat, linkeljünk anélkül, hogy egyetlen sor HTML kódot kellene használnunk!

A könnyebb átláthatóság érdekében csak forgassuk el a képernyőt, a WordPress máris egy átláthatóbb széles képernyős nézetre vált!

Hely regisztrálás!

iPhone-unk segítségével bármikor könnyedén regisztrálhatjuk éppen hol voltunk, amikor a bejegyzéseinket írtuk. Csak használjuk a Geotag ikont, és várjunk, amíg a WordPress azonosítja helyzetünket. Kiváló módja, hogy megosszuk olvasóinkkal éppen hol tartózkodtunk, amikor a bejegyzést létrehoztuk.

Kiváló képkezelés!

Töltsünk fel korlátlan mennyiségű fotót! A WordPress automatikusan beilleszti őket bejegyzéseinkbe, legyenek azok akár nagyfelbontású, vagy weboptimalizált képek.

Letöltés!

– Ingyenes
– Utolsó frissítés: 2010. Június 21.
– Aktuális Verzió: 2.5
– Méret: 3.3 MB
– Nyelv: Angol

Kompatibilitás: iPhone, iPod touch, és iPad.
Követelmények: iPhone OS 3.1 vagy újabb.

Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS