Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

WordPress blog keresőoptimalizálása 1/7

2010 8. 6.

in WordPress tippek

Ha nem haragszotok rögtön a dolgok közepébe vágnék WordPress blog illetve WordPress portál optimalizálása témában. Hiszen ha ezt a cikket olvasod tisztában vagy annak jelentőségével és miértjével, hogy miért érdemes és miért nagyon fontos WordPress weboldalad, optimalizálni.

Ha már erre az útra léptél, hogy WordPressben építsd fel weboldalat máris megnyugodhatsz az első lépést megtetted, talán a legjobb döntést hoztad, hiszen a WordPress rendkívűl jól optimalizálható eszköz.

Első lépésben a tárhelyre való telepítés után, hogy megfelelő WordPress témát, sablont választasz. Nagyon sok letölthető sablon van, különböző ingyenes és fizetős javarészt külföldi WordPress téma árúsító oldalon amit használhatsz de Én mégis mást javaslok, ugyan pillanatok alatt varázsolhatsz weboldalad számára formás “designos” megjelenést, de nem feltétlenül a legjobb megoldás SEO sempontból, természetesen nem azt mondom, hogy kisebb nagyobb energiabefektetéssel nem lennének átalakíthatók ezek.

Az egyik legjobb SEO WordPress téma a Thesis, egyéb WordPress plugin telepíése nélkül is használható, az összes olyan opciót tartalmazza melyre munkád során szükséged lehet. Remekül testreszabható. Hosszú és rövitávon is jelentős eredményeket érhetsz el egy ilyen téma beszerzésével. Jelenleg 87 dollár az ára, 30 pénzvisszatérítési garanciát vállalnak arra ha bármilyen okból nem tetszik a sablon visszafizetik a pénzed.

Thesis Theme for WordPress:  Options Galore and a Helpful Support Community

Thesis telepítése egyszerű ha megrendelted a fejlesztőktől, a zip állományt telepítened kell, WordPress adminisztrációs felületének Téma/Theme felületén.

Thesis témát a következő híres bloggerek, IT szakértők is használják saját weboldalukhoz/blogjukhoz: Matt Cutts (Google csapat vezető fejlesztője, Webspam-Team, SEO specialista), Jeremiah Andrick (Microsoft, Bing vezető fejlesztője), Cute Overload, Matt Armendariz

Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS