Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

WordPress bejegyzések keresőoptimalizálása

2011 2. 4.

in WordPress tippek

Fontos, hogy ne csak oldalunk, hanem az azon elhelyezett tartalmak is keresőoptimalizálva legyenek. Kétféle módon gondolkodhatunk. Írhatunk olyan cikkeket tudatosan, amelyek egyes kulcsszavakat többször tartalmaznak, vagy írhatunk egy általunk kedvelt témáról, ahogy jól esik, majd a munka végeztével megvizsgálhatjuk milyen kulcsszavakra érdemes optimalizálni. Most az utóbbi lehetőséghez szeretnék bemutatni egy igen egyszerű, de annál hasznosabb WP plugint.

Keyword Density Checker WordPress Plugin

Nem olyan régen a Google egy nyilatkozata szerint már nem tulajdonítanak a meta kulcsszavaknak jelentőséget, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy igenis továbbra is van jelentősége a minél jobb optimalizálás elérésében.

A plugin funkciója, hogy az általunk megírt cikket elemzi, majd megmutatja melyek azok a kulcsszavak, melyek legtöbbször előfordulnak benne. Ezen információk alapján átértékelhetjük a megírt cikket, vagy elfogadhatjuk a javasolt kulcsszavakat.

Tartsuk észben, hogy nem érdemes az összes felkínált kulcsszót alkalmazni, inkább válasszuk 3-4 igazán relevánst.

Plugin letöltése.

Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS