Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

WordPress – All in SEO Pack

2013 4. 16.

in WordPress tippek

Bármilyen weblapról is legyen jó, az egyik legfontosabb dolog, hogy az elkészült weboldal a publikálást követően a keresőkben láthatóvá váljon.
Valóban fontos, hiszen a keresők első oldalán (az első 10 találat között) megjelenő honlapok veszik el a keresők (látogatók) akár 90%-át!

Mit tehetünk, ha a WordPress weblapunk nem szerepel a kereső első oldalán? Használjuk ki a keresőoptimalizálás előnyeit!
Erre szolgál a WordPress egyik remek SEO bővítménye az All in SEO Pack (letöltés).

Ezzel a bővítménnyel beállíthatjuk a weblapunk oldalainak vagy bejegyzéseinek címsorát, megadhatjuk rövid, összefoglaló leírását és az oldalunkra vagy bejegyzésünkre jellemző kulcsszavakat.

Ne feledjük, hogy a keresőoptimalizálás egyik legfontosabb alapköve az egyedi, releváns tartalom, így törekedjünk arra, hogy a címek és kulcsszavak minél jobban tükrözzék WordPress oldalunk tartalmát!

Szeretnél egy WordPress alapú weboldalt? Keresőoptimalizálást? Tárhelyre is szükséged van? Akkor Neked a stabil és biztonságos CPanel szervereinken üzemeltetett WordPress Tárhely szolgáltatásunkra van szükséged!

Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS