Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

WordPress 3.5 Elvin

2012 12. 12.

in WordPress tippek

Megérkezett a várva várt WordPress 3.5-ös verziója. (2012. december)

Ezt a kiadást Elvinnek keresztelték el, a híres zenész, Elvin Jones emlékére.

Az új verzió rengeteg új fejlesztést hozott!

Többek között új alapértelmezett sablon érkezett a csomagban Twenty Thirteen néven. A WordPress újabb médiakezelőt kapott, gyorsabban lehet képgalériát létrehozni, egyszerűbb módon lehet fájlokat feltölteni, számos beállítás újult meg és új üdvözlő képernyővel találkozhatunk.

Frissítsük WordPress weboldalainkat, de ne feledkezzünk meg a mondásról: “Bízz Istenben, de mentsél rendszeresen!” : ) – A technika ördöge sosem alszik, előfordulhat, hogy valami balul sül el a frissítési folyamat során, ezért mindenképpen készítsünk biztonsági mentést WordPress weboldalunkról, a tárhely tartalmáról, mielőtt bármihez is hozzáfognánk!

Biztonsági mentés készítésére a legegyszerűbb módszer CPanel tárhely szolgáltatás esetén a Biztonsági mentés varázsló használata, ahol válasszuk a Teljes mentés funkciót, mely a tárhelyen tárolt honlap anyagairól és az adatbázisról is másolatot készít.

Fontos! Előfordulhatnak olyan bővítmények, melyek nem kompatibilisek az új verzióval. Kapcsoljuk ki őket, ezután tegyük meg a frissítést, majd egyesével engedélyezzük újra a bővítményeket. Akár a bővítményeknek is utánanézhetünk, hátha kiadtak belőlük is újabb verziókat.

A WordPress 3.5, illetve legfrissebb alverziójának telepítőcsomagját megtalálhatod a tárhely szolgáltatásunk részét képező Softaculous nevű automata telepítő rendszerből. A WordPress -t néhány kattintással telepítheted a tárhelyedre.

Ha olyan tárhely szolgáltatást keresel, amin gond nélkül fut a WordPress, ajánljuk figyelmedbe megbízható és biztonságos CPanel szervereinken üzemeltetett WordPress Tárhely szolgáltatásunkat!

Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS