Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Webáruházak adminisztrációja iPhone-on!

2010 8. 31.

in Joomla tippek

A világ rohan mi pedig megpróbáljuk tartani vele a lépést. Jól menő üzletünk van és hozzá egy nagyon sok megrendeléssel küzdő webáruházunk.

Vegyünk csak egy példát mi elmegyünk a nagyker-be áruért és közben érkezik még pár megrendelés, de ezt mi csak akkor vennénk észre amikor bekapcsoljuk a számítógépünket otthon.  Ha rendelkezünk iPhone-al akkor máris meg lett oldva ez a kérdés. többé nem kell amiatt aggódni hogy csak másnapra tudunk teljesíteni egy megrendelést.

Az SHPO iPhone alkalmazás ötlete egyszerű. A webáruház számunkra fontosabb adatait (Vevők és megrendelések) vigyük fel egy olyan felületre amely ujjal is könnyen vezérelhető, illetve a korábbi adatokat akkor is érjük el, ha nem vagyunk net kapcsolat közelében (célszerű a mobilinternet), illetve adott esetben elérjük a kiszállítási címet Google Maps-en, vagy éppen hívhatjuk az ügyfeleinket az iPhone segítségével egy gombnyomással.

Az alkalmazás gyakorlatilag akármilyen webáruházzal összeköthető

iTunes link

Ha Joomla webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban Joomla kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: Joomla tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS