Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Voilá, WordPress 4.0!

2014 9. 4.

in WordPress tippek

Íme a WordPress 4.0 “Benny” verziója! (2014. szeptember 3.)

A WordPress legújabb kiadásával Benny Goodman jazz-klarinétos előtt tiszteleghetünk.

Az újítások kimondottan felhasználói szemmel érezhetőek.

Az első és legszembetűnőbb változás a médiatárban történt: mostantól minden fotó, zene, videó és dokumentum stílusosan jelenik meg egy-egy miniatűr formájában, melyek vég nélkül gördülnek végig médiatárunk egészében.

Szintén médiatartalommal kapcsolatos frissítés: illesszük be egy YouTube videó linkjét és lássunk csodát, azon nyomban beilleszti a YouTube Embedded videót.

Mostantól posztokat is könnyedebb lesz írni, hiszen az új szerkesztőfelület automatikusan igazodik a tartalomhoz, valamint a formátum-gombok mindvégig láthatóak maradnak.

Hasonlóan a médiatár tartalmához, a bővítményeket is miniatűrök és rövid leírások formájában lehet megtekinteni, ami kényelmesebb használatot és könnyebb áttekinthetőséget eredményez.

A WordPress 4.0 -ának és minden további alverziójának telepítőcsomagja megtalálható a tárhely szolgáltatásunk fontos részét képező Softaculous automata csomagtelepítő rendszerben. Segítségével az új WordPress telepítése csupán néhány kattintást igényel.

Szeretnéd a legfrissebb WordPress és egy igazán megbízható tárhely szolgáltatást? Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljuk gyors és biztonságos CPanel szervereinken üzemeltetett WordPress Tárhely szolgáltatásunkat!

Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS