Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Tippek webshop tulajdonosoknak

2011 3. 25.

in Nem besorolt

Az öt legfontosabb menüpont, amelyeket webshopunknak tartalmaznia kellene.

Egy online áruház sikerességében rendkívül sok tényező játszik szerepet. Hiába van óriási árukészletünk, ha azokat oldalunk nem a megfelelő módon kínálja, és ezzel elijeszti vásárlóinkat. Van néhány rendkívül egyszerű aloldal, amelyek segítségével tehetünk egy lépést a legmegfelelőbb webáruház kialakítása felé.

Rólunk

Mindenki szereti tudni kitől fog vásárolni. Ez nem csak egy fajta benyomás, de egy megerősítés is a felhasználó számára, hogy valóban létező korrekt cégtől fog vásárolni.

Kapcsolat

Fontos, hogy vásárlóink elérhessenek minket, ha esetleg kérdésünk, vagy netán panaszuk merülne fel. Fontos, hogy létező telefonszámot adjunk meg, és igyekezzünk megjelölni egy időintervallumot, amikor biztosan elérhetőek vagyunk.

Miért vásároljon tőlünk?

Ez egy igazán jó kérdés, amire természetesen minden üzlet tulajdonosnak megvan a frappáns válasza. Ne feledje el tehát ezt megosztani potenciális vásárlóival is!

Jogi információk

Fontos, hogy feltüntessük jogi álláspontunkat a termékekkel, és az információkkal kapcsolatban, hogy ezzel ügyfeleinket, és saját magunkat is védjük.

Visszajelzések

Jó pont lehet az érdeklődők számára, ha már korábbi elégedett ügyfelek véleményeit olvashatják, és ezáltal bizonyosodhatnak meg a termékek kiváló minőségéről.

Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS