Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Színezd újra WordPress oldalaidat!

2013 1. 3.

in WordPress tippek

Számtalanszor előfordulhat, hogy szeretnénk WordPress oldalaink vagy bejegyzéseink háttérszínét az alkalmazott sablon alapértelmezett (általában fehér) színe helyett valamilyen más színre beállítani. Erre (mint sok más problémára) egy bővítmény szolgál megoldásul.

Az említett bővítmény neve: Background per page

Lépjünk be a WordPress adminisztrációs felületére. A Bővítmények menüpontra kattintva láthatjuk a WordPress oldalunkra már telepített bővítményeket. A keresőmezőbe írjuk be: Background per page és keressük meg az emlegetett bővítményt.
A megszokott, egyszerű módon telepítsük fel WordPress oldalunkra.

Ettől kezdve bármely oldal vagy bejegyzés háttérszíne könnyedén módosítható az alábbi módon:

Az oldal vagy bejegyzés szerkesztése során a szerkesztőmező alatt található Background dobozban állítsuk be a kívánt színt. Természetesen a már meglévő tartalom utólagos háttérszín-beállítására is lehetőség van, csupán keressük meg a kívánt tartalmat, oldalt, bejegyzést és válasszuk a Szerkesztés lehetőséget. A szerkesztőmező alatt ott fogjuk találni a Background dobozt.

Ha valamilyen oknál fogva a WordPress beépített bővítmény-keresője nem találná ezt a bővítményt, úgy mi magunk is letölthetjük az alábbi oldalról:
http://wordpress.org/extend/plugins/background-per-page/

WordPress -es honlapot szeretnél, de még nincsen hozzá megfelelő tárhelyed? Erős és stabil CPanel szervereinken üzemeltetett WordPress Tárhely szolgáltatásunk biztosít számodra mindenre, amire csak szükséged lehet!

Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS