Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Miért ne válasszuk az ingyenes tárhely szolgáltatásokat?

2011 4. 22.

in Nem besorolt

Mint tudjuk egy saját weboldal, vagy blog beindításakor két opció áll rendelkezésünkre a tárhely szolgáltatások tekintetében. Az egyik az, hogy ingyenes tárhely szolgáltatóhoz telepítjük weboldalunkat, a másik pedig, hogy fizetünk azért, hogy oldalunkat kiemelkedően megbízható szerveren, hozzáértő kezekben tudjuk. A következőkben néhány gondolattal szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy mint az életben sok más dolog tekintetében, az ingyenes tárhely szolgáltatás is sokszor végül jóval drágább, mint a prémium, fizetős tárhelyek.

Az ingyenes tárhely szolgáltatás bármelyik pillanatban leállhat

Az ingyenes szolgáltatók, ahogy a nevük is mutatja, nem kérnek díjazást szolgáltatásukért cserébe. Mit is jelent ez pontosan? Ami ingyen van, arra természetesen nincs garancia, nincsenek közös megállapodások, amelyeket a szolgáltatónak be kellene tartania. Így saját belátása szerint egyik pillanatról a másikra, előzetes bejelentés nélkül beszüntetheti működését.

Ki is a blogom valódi tulajdonosa?

Amennyiben ingyenes szolgáltatónál regisztrálunk magunknak saját blog oldalt, úgy fontos tudunk azt, hogy a blogot csak „kölcsön” kapjuk, így a későbbiekben semmiféle komolyabb változatást nem eszközölhetünk a szolgáltató engedélye nélkül, valamint nagy látogatottság elérése esetén a blogból esetlegesen nyerhető jövedelem is veszélybe kerülhet.

Biztonság

Az ingyenes szolgáltatók bevétel hiányában ott spórolnak, ahol csak tudnak, így természetesen nem várható el tőlük, hogy rengeteg pénzt költsenek szervereik biztonságára folyamatosan.

Mindannyian tudjuk, hogy a mai világban semmi sincs ingyen, ugyanakkor azzal is tisztában kell lennünk, hogy léteznek kihagyhatatlan ajánlatok. A tárhely tekintetében ilyen a domain-tarhely.net szolgáltatása, ahol mindössze évi nettó 2500Ft-ért lehet saját profi, megbízható tárhelyünk.

Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS