Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Megjelent a Joomla 3.0!

2012 9. 28.

in Joomla tippek

A 3.0 -ás Joomla új távlatokat nyit: mobilbaráttá tették mind az adminisztrációs, mind a felhasználói felületet. Köszönhetően a Bootstrap framework beépítésének, a Joomla tárhely megjelenése igazodik ahhoz, hogy milyen eszközön használjuk éppen, legyen az asztali számítógép, laptop, tablet vagy akár okostelefon.

Helyet kapott benne a JQuery, a MooTools és a LESS CSS, melyek segítségével még kevesebbet kell kódolni, még egyszerűbben létrehozhatóak különböző effektusok, díszítések, űrlapok és így tovább. Ráadásul az IcoMoon ikonkészlet hatalmas mennyiségű retinakijelzőre optimalizált ikont biztosít.

A Joomla 3.0 ezeken kívül még sok meglepetést tartogat: lehetőség van üres cikkek létrehozására, a vendég felhasználócsoport immáron alapértelmezett, fejlesztések történtek az Intelligens keresőben, nyelvi csomagokat már a Bővítménykezelőből is könnyedén lehet telepítése és még sok minden más.

A Joomlat kiszolgáló szervernek az alábbi kritériumoknak kell eleget tennie: PHP 5.4, mySQL 5.1, Apache 2.x. A mi szervereink megbízhatóan futtatják a Joomla 3.0 -át, hiszen minden követelménynek tökéletesen eleget tesznek!

A Joomla 3.0 támogatásának vége: 2013. május

A 3.0 -ás verzió, illetve legfrissebb alverziójának telepítőcsomagja már elérhető a Softaculous nevű automata telepítő alkalmazásból, mely tárhely szolgáltatásunk részét képezi. A Joomla új verziója néhány kattintással telepíthető a tárhelyre.

Ha tárhely szolgáltatást keresel és szeretnéd élvezi a Joomla 3.0 legújabb képességeit, ajánljuk figyelmedbe biztonságos CPanel szervereink által üzemeltetett Joomla Tárhely szolgáltatásunkat!

Ha Joomla webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban Joomla kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: Joomla tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS