Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Megérkezett a WordPress 3.9 “Smith”

2014 4. 17.

in WordPress tippek

Íme egy újabb WordPress verzió, a 3.9 -es, Jimmy Smith jazz-orgonista tiszteletére elnevezve.
Csupán néhány fejlesztés érkezett, de azok mind praktikusak és 100% -osan a felhasználóknak szól!

Felturbózott szövegszerkesztő
Még nagyobb mennyiségű tartalom esetén is gyorsan reagál a szerkesztésre, akár asztali számítógépről vagy laptopról szerkesztünk, akár mobileszközről, ám mégis a legnagyobb újítása, hogy közvetlenül beilleszthetünk formázott szöveget a Microsoft Word -ből.
Eddig ezt nem tudtuk megtenni? De igen, ellenben a szöveg formázása sokszor torzult, időigényes feladat volt megszépíteni. Ez most már a múlté!

Képszerkesztés egyszerűen
A képek méretezéséhez, levágásához és forgatásához használt eszközöket most közvetlenül a képen keresztül el lehet érni a szerkesztőben, az eredményt pedig azonnal láthatjuk!

Fogd és vidd technika
Mostantól nem csak a médiatárba, hanem a szövegszerkesztő területére is bedobhatunk fotókat a számítógépünk bármely mappájából a megszokott “fogd és vidd” módszerrel!

Galéria a szövegszerkesztőben
A galériák képei a szövegszerkesztő területén ugyanúgy rendezetten és átláthatóan jelennek meg, mint a kész és kiposztolt tartalomban!

Lejátszási listák
Ahogyan a képeket galériákba rendezhetjük, mostantól lehetőségünk van a zenéket és videókat is lejátszási listákba rendezni!

Témaszerkesztő és widget-ek
Közvetlenül a témaszerkesztőben lehetőségünk van a widget-ek elrendezésére és megtekintésére, anélkül, hogy a változtatásokat mentenünk kellene és ezt mások is lássák. Csak akkor mentsük el a változtatásokat, ha meg vagyunk elégedve az elrendezéssel!

Témaböngésző
Végül pedig a témaböngésző, mely szintén átesett némi apróbb változásokon, főleg a dizájnt illetően.

A WordPress 3.9 “Smith” máris elérhető a tárhely szolgáltatásunk részét képező Softaculous telepítő rendszerből. Csupán néhány kattintás és máris Smith “muzsikál” a tárhelyünkön.

Szeretnéd a legújabb WordPress -szel készíteni honlapodat? Nézd meg biztonságos és stabil CPanel szervereinken üzemeltetett WordPress Tárhely szolgáltatásunkat.

Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS