Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Keresőbarát Joomla sablonok

2010 10. 6.

in Joomla tippek

Az új keresőbarát Joomla sablonok felépítése, eltér az eddig megszokottaktól. A tipikus Joomla sablonok betöltődése a következőképpen zajlik: először a bal oszlop, majd a jobb oszlop, és csak ezek után a középen elhelyezett tartalom. A keresőbarát témák szakítanak a hagyományokkal, először a központi tartalom töltődik be, majd csak ezek után az egyéb oldal részek. A betöltődés teljes egészében, így zajlik: Fejléc, menü, Showcase, központi tartalom, bal oszlop, jobb oszlop, lábléc.

Keresőoptimalizálás szempontjából nagyon fontos a különbség, hiszen a keresőrobotok, előbb fogják megtalálni oldalunk fő tartalmát, mint a kiegészítőket. Keresőbarát Joomla sablonokkal jelentős lépéseket tehetünk a jobb kereső helyezések, így a több látogató irányába.

Persze önmagában a keresőbarát sablonok mit sem érnek, ezért javaslom elolvasni a domain-tarhely.net egyéb Joomla keresőoptimalizálással kapcsolatos cikkeit is!

Ha Joomla webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban Joomla kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: Joomla tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS