Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Joomla Virtuemart webshop

2013 8. 5.

in Joomla tippek

Sokszor merül fel az igény arra, hogy Joomla honlapunk webáruházként (is) működjön. Ehhez a Virtuemart Webshop modul telepítése a legjobb megoldás. Mielőtt azonban nekiállunk a telepítésnek, gondoljuk végig, kielégíti -e webáruházzal kapcsolatos igényeinket ez a modul.

Virtuemark egy ingyenesen fejlesztett rendszer, ezért számolni kell azzal, hogy egy-egy hiba javítása bizony időbe telik. Ezen kívül, az alaprendszerben korlátozottak a lehetőségek, a funkciók, tehát ha egyedi fejlesztésre van szükség, akkor Joomla fejlesztőt kell keresni (akinek munkadíjat kell fizetnünk és a fejlesztésnek is ára van).

Fontos: arról se szabad megfeledkezni, hogy az alaprendszer frissítése során az egyedi fejlesztés valószínűleg elvész és lehet kezdeni elölről.

Szintén lényeges dolog, hogy hova kerül egy webshop a kosár, mennyire felhasználóbarát a felület, mennyire képes a belépő látogató “kezét” végigvezetni az értékesítési csatornán. Mindenképpen legyenek egyértelműen feltüntetve az árak, az esetleges szállítási feltételek és kedvezmények, hogy végül elérjük a célunkat és megtörténjen a vásárlás.

Tehát az első és legfontosabb, hogy felmérjük az igényeket, megtervezzük az értékesítési folyamatot és így tovább. Ha a Joomla Virtuemart megfelel, bátran rakjuk le mellé a voksunkat!

Joomla tárhelyre van szükséged? Akkor hadd ajánljuk figyelmedbe biztonságos CPanel szervereink segítségével üzemeltetett Joomla Tárhely szolgáltatásunkat!

Ha Joomla webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban Joomla kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: Joomla tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS