Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Joomla SEO – keresőoptimalizálás

2014 8. 27.

in Joomla tippek

Ahogy minden más honlapot, úgy a Joomla weboldalt is érdemes a keresőkre – elsősorban a Google keresőre – optimalizálni.

A keresőoptimalizálás során az elsődleges cél, hogy a keresőkben adott kulcsszóra az első oldalra (az első 10 találatba) kerüljön weboldalunk is.
De mire figyeljünk oda, hogy hozzá tudjuk segíteni Joomla honlapunkat a dobogós 10 -es helyezések eléréséhez?

1.Joomla honlapunk címsora legyen H1. Amennyiben ez nem így van, akkor ezt orvosolnunk kell a sablon szerkesztésével.
2. Használjunk keresőbarát URL -eket (a cikkek kategóriájából és címéből álló linkek).
3. Adjuk meg az oldalak, cikkek meta elemeit. Adjuk meg az oldalunkra jellemző kulcsszavakat, kifejezéseket, adjuk meg a címsort és adjunk egy rövid, tömör leírást.
4. Ne halmozzuk a kulcsszavakat, hanem értelmes, érdekes, releváns (egyedi, egyértelmű) leírásokkal töltsük meg honlapunkat. Ne feledjük, hogy nem a keresőrobotoknak, hanem a látogatóinknak készítjük a honlapunkat!
5. Legyen webhelytérképe a honlapunk, mely lehetőleg kerüljön frissítésre időnként.

Ha a fentieket megfogadjuk, akkor előmozdíthatjuk, hogy az általunk kreált Joomla honlap, akár más rendszerben elkészített holnap a keresőkben jobb helyezést érhessen el!

Szeretnél dobogós helyen állni a Google találatai között? Ehhez Joomla Tárhely szolgáltatásunkat tudjuk ajánlani, mely megbízható és biztonságos CPanel -es szervereinken fut!

Ha Joomla webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban Joomla kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: Joomla tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS