Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Joomla sablonok 2.

2012 6. 15.

in Joomla tippek

Joomla honlaphoz Joomla sablonokat (úgynevezett design template-eket) tudunk telepíteni, miután a tárhelyre feltelepítettük az alaprendszerünket.

Találhatunk az interneten egyrészt fizetős, másrészt ingyenesen felhasználható sablonokat.

A sablon kiválasztásakor ügyeljünk arra, hogy kompatibilis legyen a tartalomkezelő rendszerünkkel és mindig ellenőrizzük (Google kereséssel), hogy nincsenek-e ismert biztonsági hibái az adott sablonnak (ez általában az ingyenesen elérhetőeknél gyakoribb).

Néhány Joomla sablon gyűjtemény:

1 – Template Monster

Olyan sablonokat is kínál, amelyeket kifejezetten a Joomla rendszerünkhöz használhatunk fel. Ezek a sablonok alkalmasak üzleti honlapokhoz, de akár egyéni/hobbi weboldalakhoz is. A felső menüsorban egyszerűen kereshetünk számunkra megfelelő sablont, testreszabható a keresés, beállíthatóak a megfelelő kategóriák.

http://www.templatemonster.com/joomla-templates.php

2 – Joomla 24

Ezen az oldalon rengeteg ingyenesen letölthető Joomla sablont találunk: Nézd meg itt! >>

http://www.joomla24.com/

3 – Újabb Joomla weboldalhoz használható sablonok gyűjteménye

A szűrő segítségével könnyedén ki tudjuk választani a Joomla rendszerünk verziószámához használható sablonokat. A gyűjtemény itt érhető el >>

http://www.joomla-templates.com/

 

További ingyenes joomla sablonokat a „free joomla templates” keresőkifejezéssel találhatunk a Google kereső használatával.

Megbízható Joomla tárhelyet keresel? Akkor itt nézz körül >> Joomla Tárhely

Ha Joomla webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban Joomla kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: Joomla tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS