Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Joomla 2.5 vagy Joomla 3.0?

2013 7. 16.

in Joomla tippek

A Joomla tartalomkezelő rendszernek kétféle kiadása van: a hosszú és van a rövid támogatottságú verzió.

A hosszú támogatottság azt jelenti, hogy általában a kiadástól számított két évig számíthatunk frissítésekre, javításokra, újításokra, míg a rövid támogatottságúnál ez az idő csupán fél év.
A Joomla 2.5 verziószámú rendszer hosszú támogatottságot élvez, a biztonsági frissítéseket és a funkciókat érintő fejlesztéseket 2014 szeptemberéig biztosítják a Joomla készítői, míg a 3.0 -ás csomag támogatottsága 2013 áprilisában lejár.

Ha már rendelkezünk Joomla 2.5 -ös rendszerrel, érdemes azt megtartani, majd a későbbiekben átváltani a Joomla újabb, hosszabb támogatottságot élvező rendszerére, ami a Joomla 3.5 lesz. A tervezett megjelenés dátuma: 2014. szeptember. Aki most kezd honlapépítésbe a Joomla tartalomkezelő rendszer használatával, annak a 3.0 -ás illetve a 3.5 megjelenéséig kiadott alverziók (3.1, 3.2, …) telepítését javasoljuk.

A Joomla 2.5 és 3.5, illetve a legfrissebb alverziók telepítőcsomagjai már elérhetőek a tárhely szolgáltatásunk részét képező Softaculous nevű automata telepítő alkalmazásból. A Joomla bármely verziója néhány kattintással telepíthető a tárhelyre.

Ha olyan tárhely szolgáltatást keresel, mely optimális egy Joomla futtatásához, ajánljuk figyelmedbe biztonságos CPanel szervereinken üzemeltetett Joomla Tárhely szolgáltatásunkat!

Ha Joomla webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban Joomla kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: Joomla tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS