Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Itt a WordPress 3.7!

2013 10. 25.

in WordPress tippek

Megérkezett a WordPress 3.7 “Basie”. Az elnevezést William James “Count” Basie jazz-zongorista és orgonista után kapta!
Íme néhány újítás az előző verziókhoz képest:

  • A legtöbb honlap képes a háttérben feladatokat elvégezni. A WordPress új frissítő és karbantartó szolgáltatása is a háttérben dolgozik!
  • A frissítés folyamata sokkal megbízhatóbb és stabilabb lett, több biztonsági ellenőrzéssel rendelkezik az előző verziókhoz képest.
  • A jelszóerősség-mérőt is továbbfejlesztették, szigorúbban bírálja el a beírt jelszót, pl.: dátumok, nevek, billentyűzetminták (pl. 12345678, QWERT).
  • Fejlesztettek a keresőn is: mostantól attól függ, hogy a találati listán mennyire kerül előre egy cikk, hogy a keresett kulcsszavak mennyire is illeszkednek a címhez, tartalomhoz.
  • Lehetségessé vált, hogy a bejegyzéseket dátum-tartományok alapján szűrjük vagy akár egy mintát is megadhatunk: minden szerda délelőtt, 8:00 és 11:00 óra között létrehozott cikket jelenítsen meg.
  • A fejlesztők számára készült egy wp_get_sites() függvény, mely tömbbe rendezve megadja az elérhető oldalakat, így nem kell ilyen apróságok miatt az adatbázishoz fordulniuk.

A WordPress “Basie” már elérhető a tárhely szolgáltatásunk egyik fő részét képező Softaculous automata telepítő alkalmazásból. Csak néhány kattintás és a WordPress legújabb verziója máris rendelkezésedre áll!

Érdekelnek a WordPress újdonságai? WordPress alapú honlapot szeretnél? Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljuk stabil és biztonságos CPanel szervereinken üzemeltetett WordPress Tárhely szolgáltatásunkat.

Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS