Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Irány a közösségi média!

2013 10. 18.

in WordPress tippek

Google+ és  Facebook bővítmény

Ma már rengeteg weboldal tulajdonoas fent van a Facebook-on vagy éppen a Google+ szolgáltatásban, így előszeretettel helyezik el a rajongói dobozokat. A WordPresshez is ma már számos olyan Google+ vagy Facebook bővítményt találunk, amelyet feltelepítve könnyedén be tudjuk rakni a weboldalunk oldalsávjába.

A Google+ használatához szükséges bővítmény: GoogleCards (letöltés)
A bővítmény telepítése után menjünk a Megjelenés menü Widgetek menüpontjába, ahol a GoogleCards dobozt behúzhatjuk az oldalsávba, majd megadhatjuk a Google+ azonosítónkat. Kijelzi a nevünket, a követőink számát és a profilképünket is.

Facebook bővítmény, teljes nevén: Basic Facebook Social Plugins (letöltés)
A bővítmény telepítése után szintén a Megjelenés menü Widgetek menüpontjában lehet beállítani Facebook profilunkat és az oldalsávba helyezni a kívánt helyre.

Használhatjuk még akár a Facebook Like Button -t is (letöltés).
Ennek a bővítménynek a beállításait a Vezérlőpult egy újonnan megjelenő, külön menüpontjában lehet elérni.

A közösségi hálózatok mellett a WordPress is érdekel? Kösd össze őket! Elismert és megbízható CPanel szervereinken üzemeltetett WordPress Tárhely szolgáltatásunk maradéktalanul eleget tesz a feltételeknek!

Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS