Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Blog, vagy weboldal? Melyik a hasznosabb?

2010 12. 31.

in Nem besorolt

Minden vállalkozás számára szükségszerű az online jelenlét, ezen már igazán nincs mit magyarázni. Viszont ami érdekes lehet, hogy mi a hasznosabb cégünk számára, ha egy blogon keresztül népszerűsítjük, vagy ha statikus oldalt készítünk? Természetesen mindkét weboldal típusnak meg vannak a maga sajátosságai, és azok előnyei, hátrányai.

Ha egy statikus weboldalról beszélünk, ott cégünkről minden fontos információt megoszthatunk, bemutathatjuk termékeinket, szolgáltatásainkat, munkatársainkat, mindezt kötött hivatalos formában, ahogy egy komoly vállalkozáshoz illik.

Amennyiben blogot készítünk, úgy egészen más típusú tartalmat rendelünk hozzá. Sokkal közvetlenebb egy blog, kapcsolatot tarthatunk rajta keresztül ügyfeleinkkel, visszajelzéseket fogadhatunk, válaszokat adhatunk, és ami a legfontosabb bizonyíthatunk vállalkozásunk profizmusát különböző cikkek segítségével.

A fentebb említett tényekből máris levonhatjuk a tanulságot, hogy mindkét weboldal típus igen hasznos lehet, viszont egy vállalkozás esetében nem különíthetőek el. Ha igazán értékes oldalt szeretnénk cégünk számára fontos ötvöznünk a statikus tartalmakat a dinamikus tartalmakkal (blog), így ügyfeleink tájékozódhatnak általánosan cégünkről, ugyanakkor olvasókat gyűjthetünk, és bizonyíthatjuk termékeink, szolgáltatásaink profizmusát.

Miért hasznos egy statikus bemutatkozó oldal?

– általános információszolgáltatás
– egyszerű navigáció a tartalmak között
– visszatérő ügyfelek számára könnyebb információszerzés

Miért hasznos egy integrált blog?

– folyamatosan frissülő tartalom
– jobb helyezések a keresőkben
– nagyobb forgalom, több látogató
– közvetlenebb kapcsolat az ügyfelekkel

Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS