Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

A legjobb WordPress fórum pluginok

2011 3. 23.

in WordPress tippek

Tal.ki

A Tal.ki Forum plugint könnyedén telepíthetjük, és konfigurálhatjuk WordPress oldalunkhoz, már csak azért is, mert automatikusan felismeri sablonunk tulajdonságait, és azokat magára is alkalmazza. Kitűnik továbbá a közösségi hálózatok támogatása terén, hiszen felhasználóink könnyedén megoszthatnak különböző fórum témákat is Facebook, illetve Twitter oldalaikon.

WP Forum

A legnépszerűbb fórum plugin már több, mint 57.000 telepítést tudhat maga mögött. Különböző sémákat képes kezelni, felhasználói jogosultságokat szabhatunk testre segítségével, és a lehető legkönnyebb a WordPressel való integrálása. Az egyetlen dolog amit fontos szem előtt tartani, hogy már 2008 óta nem volt frissítve, vagyis valószínűleg több biztonsági rést is tartogat magában.

bbPress

A bbPress nem közvetlenül él együtt a WordPressel, így némileg több tudást igényel telepítése, de a WordPress felhasználókat, és tartalmakat könnyedén integrálja magába. Funkcióit tekintve átlagosnak mondható.

Simple:Press

A Simple:Press egy igazán funkciógazdag script, teljesen testreszabható, és alapjában is rengeteg ikonnal és skinnel tudjuk letölteni.

Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS