Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

A leghasznosabb WordPress SEO pluginok

2010 11. 19.

in WordPress tippek

Már többször foglalkoztunk a WordPress keresőoptimalizálásával. Most a legkomplexebb pluginokat fogjuk bemutatni, hogy mindenki kiválaszthassa a neki legszimpatikusabbakat.

All in One SEO WordPress Plugin

Az első plugin, ami mindenkinek eszébe jut, ha WordPress keresőoptimalizálásról van szó. Segítségével oldalunk, bejegyzéseink metaadatait egészíthetjük ki. (Title, description, keywords). Amennyiben a Thesis-t használjuk, erre a kiegészítőre nincs szükségünk, hiszen témánk rendelkezik ezzel a bővítménnyel.

Broken link checker

Segítségével megkereshetjük oldalaink törött, nem működő linkjeit, legyen az belső vagy külső link (404). A 404 hibák nagy ellenségei a keresőrobotoknak, így nagyon fontos, hogy oldalunkon ne legyenek használhatatlan linkek, hiszen azt a Google büntetéssel fogja honorálni.

SEO Smart link WordPress plugin

Alkalmazásával könnyedén módosíthatjuk bejegyzéseink linkjét saját kulcsszavainkkal. Nagy szerepe van a link optimalizálásban.

SEO scribe WordPress plugin

Ellenőrző eszközként működik, megvizsgálja minden bejegyzésünket, hogy azok megfelelően keresőoptimalizálva vannak-e. Rendkívül hasznos funkció, nagyon sok időt takaríthatunk meg vele. Egyetlen hátránya, hogy sajnos nem ingyenes.

SEO friendly images

Mint tudjuk, az oldalunkon elhelyezett képek keresőoptimalizálásában még rengeteg lehetőség rejlik. Ezt segít kiaknázni a kép keresőoptimalizáló plugin. Leírást, egyedi nevet, kulcsszavakat rendelhetünk képeinkhez.

KeyWord density checker

Meta kulcsszavaink ajánlott előfordulási százaléka bejegyzéseinkben 2-4%. Ez alatt kevés, e felett pedig túlzott, a Google csalásnak veszi. A kiegészítőnk segítségével ellenőrizhetjük hol, milyen kulcsszavakat adtunk meg, és ezek milyen százalékban jelennek meg bejegyzéseinkben.

Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS