Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

8 Hasznos tipp cikkíráshoz

2010 9. 23.

in Joomla tippek,WordPress tippek

Okozott már valaha nehézséget egy új bejegyzés megírása? Biztos vagyok benne, hogy igen. Talán csak rossz napod volt, nem tetszett a téma eléggé, ezer oka lehetett, mindnyájunkkal előfordul néha.

Néhány tippet szeretnénk adni, melyek segíthetnek a cikkírásban.

Találd meg önmagad!

Sajnos nem tudom hány blog létezik manapság, de abban biztos vagyok, néhány témában jóval több, mint amennyire az olvasóknak szükségük van. Szóval érdemes megfontolnunk be szeretnénk-e állni a sorba, vagy inkább valami kimagaslót, egyedit készíteni? A javaslatom tehát az, nem muszáj mások példáját követni, a bloggolásnak nincsenek meghatározott szabályai! Találd meg egyéniséged!

Video tartalmak

Fűszerezzük meg bejegyzéseinket érdekes videókkal. Egy idő után felüdülésként hathat a látogatóink számára némi mozgókép a sok szövegolvasás után.
Amennyiben nem vagyunk elég felkészültek a videó készítéshez, használhatjunk mások videoit is némi kommenttel a videómegosztó oldalakról.

Régi bejegyzések átolvasása

Néha igazán jó témákra lelhetünk régi bejegyzéseink megvizsgálása során. Olvassuk át a korábbi posztjainkat, nézzük meg, milyen témák jutnak róluk eszünkbe!
Egészítsük ki őket, esetleg más szemszögből, bővült tartalommal!

Vendég posztolás

Olvasóink gyakran álmodoznak arról, bárcsak ők is írhatnának oldalunkon. Miért is ne? Amellett, hogy másoknak is lehetőséget adunk, néha nekünk is jól jön egy friss ötlet.

Kérjünk visszajelzést

Biztosan vannak témák melyeket nem érintettünk, olvasóink viszont szívesen olvasnának róluk. Kérjünk tanácsokat tőlük, miről szeretnének olvasni, mit szeretnének, ha másképpen csinálnánk. Mindenkinek jól jön némi inspiráció!

Átfogó kutatás

Mielőtt bármit publikálnánk, végezzünk átfogó kutatást, féligazságok, félreközlések alapján készített cikkeink értékelhetetlenek lesznek. Ne várjuk olvasóinktól, hogy félkész posztjainkat olvassák. Tartsuk mindig szem előtt, hogy olvasóink értékes tartalmakért keresik fel oldalunkat.

Ha Joomla webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban Joomla kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: Joomla tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS