Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

5 WordPress widget plugin

2010 11. 10.

in WordPress tippek

Látogatóink számára oldalunk első benyomása minden esetben oldalunk felépítése, és designja. Ezért is játszik igen fontos szerepet lapunk oldal sávja. A túlzsúfolt oldalsáv sosem nyeri el a látogatók tetszését. Ezért is rendkívül fontos, hogy hasznos, és jól rendezett widgeteket helyezzünk el oldalunkon.

A következőkben 5 hasznos WordPress widget plugint fogunk megvizsgálni.

Widget Logic:

Amennyiben különböző widgeteken szeretnénk megjeleníteni oldalunk különböző lapjain A Widget Logic a megoldás. Segítségével egyszerűen kiválaszthatjuk mely oldalakon, melyik widgetek jelenjenek meg.

Share and follow

A plugin segítségével egy helyen megjeleníthetjük oldalunk közösségi megosztó gombjait, így a látogatók könnyedén tudják őket használni. Több féle nyelvet, és témát tud kezelni.

Get Social

A Get Social lehetőséget nyújt számunkra, hogy oldalunk FaceBook, Twitter, Digg stb. megosztása egyetlen gombnyomásra legyen a látogatóktól. A megjeleníthető gombok száma nincs korlátozva.

Chicklet Creator

Oldalunk számára nagyon fontosak az RSS követői. Ezen widget segítségével könnyedén feliratkozhatnak látogatóink RSS hírfolyamunkra.

Twitter Fans

Megjeleníti Twitter követőink számát weblapunk oldal sávján. Könnyedén testre szabhatjuk kinézetét, így oldalunk szép kiegészítője lehet.

Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS