Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

5 Méltatlanul keveset említett WordPress plugin

2010 11. 24.

in Nem besorolt

A következő WP kiegészítők egyértelműen nem a legnépszerűbbek, de néhány esetben még sokkal fontosabbak is lehetnek gyakran emlegetett társaiknál.

Get Recent Comments

Segítségével blogunk oldalsávjában jeleníthetjük meg a legutóbbi hozzászólásokat, kommenteket. Beállíthatjuk hány kommentet szeretnénk megjeleníteni, módosíthatjuk, törölhetjük vele a hozzászólásokat. Hasznosságát, a több mint 250.000 eddigi letöltés is bizonyítja.

Gallery objects

jQuery alapokon nyugvó, flash-szerű effektező. Könnyedén készíthetünk vele néhány kattintással, látványos albumokat.

Tag cloud FX

Az átlagostól erősen eltérő kulcsszó felhő. Sokkal modernebb, és szebb, mint egyszerű szöveges társai. Valószínűleg nem ez a legfontosabb plugin oldalunk számára, de tetszető, és hasznos kiegészítő lehet.

Login-Logout

Az egyik kedvenc kiegészítőm. Rendkívül egyszerű telepítni, és sokkal könnyebb használni, mint a WP beépített Login űrlapját. A látogatók könnyedén regisztrálhatnak, és bejelentkezhetnek segítségével.

PayPal Donation

Alapvető, egyszerű kiegészítő, de mégis érdemes foglalkoznunk vele, hiszen blogunk jövője múlhat rajta. A lehető legegyszerűbb módja, hogy oldalunk működéséhez támogatókat találjunk. Nincs más dolgunk, mint elhelyezni oldalunkon, majd a támogatásra buzdítani látogatóinkat, akik a PayPal segítségével pénzt utalhatnak számunkra.

Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS