Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

3 hely ahova pozicionálhatjuk hirdetéseinket oldalainkon

2010 9. 25.

in Nem besorolt

A bloggerek számára az elsődleges pénzkeresési lehetőség a különböző hirdetések elhelyezése oldalukon. A tapasztalataink azt mondatják, hogy igen nagy jelentőséggel bír, hova helyezzük el hirdetéseinket.

Az első és legfontosabb szabály, hogy sose helyezzük hirdetéseinket olyan helyre, amely zavarhatja látogatóinkat a könnyed olvasásban. Igyekezzünk ezt szem előtt tartva, mégis olyan helyre tenni hirdetéseinket, ahol nem kerülik el látogatóink látóterét.

Ami számomra bevált, az a bejegyzések aljára elhelyezett 125*125 –ös méretű hirdetések. 4 darabot helyeztem el belőlük minden bejegyzésem alá. Rendkívül jó átkattintási arányt sikerült velük elérnem.

A következő az oldaltetején, a header-ben elhelyezett 125*125-ös hirdetések. A legelterjedtebb header hirdetések a logo mellett található 468*60-as hirdetések, melyek nagyon jók a szolgáltatások tudatosításában, de a kattintási arány igen alacsony. Az általam használt 2 darab 125*125-ös hirdetés viszont igen jól szerepel.

Amit a jövőben tervezek kipróbálni az a 4 darab 125*125-ös hirdetés az oldal tetején, a feltételezésem az, hogy jobban fognak szerepelni, mint a korábbi 728*90-es próbálkozásaim.

Összegzésül erősen ajánlom a 125*125-ös hirdetés méret használatát, nekem nagyon bevált.

Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS