Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

10 Legnépszerűbb iPhone alkalmazás Bloggereknek

2010 9. 20.

in WordPress tippek

Mint a cím is utal a legnépszerűbb iPhone alkalmazásokat fogom megmutatni az alábbiakban:

WordPress


Az ingyenes WordPress app egy nyílt forráskodú program amivel menedzselhetjük a blogunkat iPhone-ról vagy iPad-ről. Az app-al csak postokat hozhatunk létre és szerkeszthetünk. Csak egy 2.9-nél magasabb verziószámú blog szükséges hozzá és internetelérés sem árt.


Tumblr


Ingyenes app főképpen a post-ok kategórizálására és rendszerezésére alkalmas. Továbbá fotókat és videókat tölhetünk fel telefonunkról (3GS vagy annál későbbi).

iBloggerŐ már a fizetős programok közé tartozik ($9.99). Kompatibilis a legtöbb CMS rendszerrel WordPress, MovableType, TypePad, Drupal. Minden fontosabb beállítást véhezhető vele: képek,videók,kategóriák,linkek… adhatók hozzá és szerkeszthetőek.


Joomla Admin Mobile!Joomla Admin Mobile! ($ 9,99) egy nagyszerű eszköz a Joomla felhasználók számára. Gyakorlatilag az egész Joomla oldalunkat menedzselhetjük vele. Mindenre alapvető dologra képes: írás, szerkesztés, kategórizálás, felhasználó menedzsment.

SquarespaceSquarespace felhasználóknak ajánlott. AppStore-ból ingyenesen letölthető. Főbb jellemzők: post-ok írása és szerkesztése képek, videók feltöltése.

BlogPress


BlogPress (2,99 $) ez is egy all in one alkalmazás minden ismert CMS rendszert ismer, és Az összes iOS képes készülékre letölthető. Főbb jellemzői kőzé tartozik a videó feltöltés, képek feltöltése, blog írás és szerkesztés. A legfontosabb vonása a social networking-el való kapcsolata: Twitter, Facebook, Youtube, Flickr, és Picasa.

altBlogger
Ezzel a kis app-al a saját Blogger.com odalunkat szerkeszthetjük. Új bejegyzéseket adhatunk hozzá és szerkeszthetjük a régebbieket.A program kis hibája hogy kell hozzá egy alap html tudás mivel csak html nézetben tudjuk hozzáadni a post-jainkat.

CoverItLive iPhoneIngyenes app amivel híradásokat készíthetünk a blogunkon. Live közvetítésekre tökéleten alkalmas. Az app-al fotókat, videókat oszthatunk meg és twitter modul is van benne.

Pen My BlogIngyenes Blogger.com tool amivel hozzáadhatunk, szerkeszthetünk postokat.

HubPagesHubPages egy ingyenes iPhone app amivel a hubpages.com-os felhasználónkat szerkeszthetjük vele. A program képes postokat hozzáadni és szerkeszteni. Grafikonos lálogatottsági megjelenés is fontos feature-e az app-nak.


Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS