Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

WordPress oldal menedzselése Windows Phone 7 alól

2012 1. 13.

in WordPress tippek

Ezúttal az egyre népszerűbb mobil operációs rendszer, a WP7 (vagyis Windows Phone 7) használói részére mutatjuk be dióhéjban a részükre kifejlesztett WordPress alkalmazást. A program segítségével “útközben” is, bárhonnan-bármikor menedzselni tudjuk WordPress honlapunkat, blogunkat az okostelefonunk és némi internetkapcsolat segítségével.

Mivel több – WordPress néven elérhető – alkalmazás is megtalálható a Windows Phone 7-tel hozzáférhető Marketplace-en, ezért figyeljünk oda, hogy az “Automattic” nevű fejlesztő/kiadó (publisher) által készített WordPress alkalmazást telepítsük, így nem érhet bennünket csalódás.

Képek az alkalmazásról:


A WordPress for WP7 fő funkciói:

– oldalak (pages) és bejegyzések (posts) írása egyszerűbb formázási opciókkal, kategória beállítási és kép beillesztési lehetőségekkel
– új hozzászólás írása, hozzászólások moderálása (a Panorama Comments segítségével státusz szerint megtekinthetőek a hozzászólások)
-részletes statisztikák megtekintése, akár egyedi időszakokra bontva

Az alkalmazás a legalább WordPress 2.9 verzióval üzemelő oldalakat támogatja.

A WordPress for WP7 szoftver egyelőre csak angol (illetve francia, német, olasz és spanyol) nyelveken érhető el, de már jelezték, hogy készül többek között a magyar fordítás is.

Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS