Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Néhány hasznos Google termék

2011 4. 29.

in Nem besorolt

A Google mindenki számára úgy ismert, mint a világ legnagyobb kereső programja. Sokan azonban nincsenek tisztában azzal, hogy a kereső mellett rengeteg hasznos szolgáltatást nyújt, amelyet kár lenne nem kihasználni, gondoljunk csak a Gmail levelező programra, vagy a Gmap térképszolgáltatásra. Vannak azonban kevésbé ismert szolgáltatásai is amelyekre most szeretnénk felhívni a figyelmet.

Google Docs

Online szövegszerkesztő, amelynek nagy előnye, hogy az itt elkészített dokumentumokhoz több felhasználó is hozzáférhet, amely valós időben frissül, tehát vége az elavult, mások által már régen módosított dokumentumok zűrzavarának. Különböző formátumokat kezel, és táblázat kezelésben is profi.

Google Knol

Sokak szerint a Wikipedia gyilkosa. A Wikipedia alapgondolatára épülő tudás tár, amelyet bárki szerkeszthet. Előnye, hogy a szerkesztők a megosztott cikkükben hirdetéseket helyezhetnek el, amely a későbbiekben bevételt jelenthet.

Google Body Browser

3 dimenziós, az emberi test megismerését szolgáló alkalmazás. Rendkívül egyszerű a használata, és rengeteg érdekességet tudhatunk meg segítségével az emberi testről.

Google Mars

A Google, és a NASA által kifejlesztett program, amely segítségével térhatású képeket nézegethetünk a Mars felszínéről.

Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS