Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Megjelent a Joomla 3.1!

2013 4. 25.

in Joomla tippek

Újabb frissítés érkezett a Joomla 3.0 -hoz, mely a 3.1 -es verziószámot viseli és a 3.0 -hoz hasonlóan STS, azaz rövid idejű támogatást élvező változat.

Érdemes frissíteni a tárhelyen üzemelő Joomla rendszert, ugyanis a frissítés a beépített frissítő funkcióval néhány kattintással elintézhető, ráadásul weboldalunk működése, stabilitása és biztonsága is nagymértékben növekedni fog. Miért?
A 3.1 -es verzió 7 biztonsági frissítést és tovább 242 apróbb hibajavítást tartalmaz!

Természetesen arról sem szabad megfeledkezni, hogy minden verzió kiadásakor újabb és újabb funkciókkal bővül a Joomla rendszer. Néhány ilyen újítás: címkézés, megjegyzés (note) mező, logok a hibakereső konzolban, SQL server indexelés az Intelligens keresőhöz, MediaWiki és OpenStreetMap csomag.

A Joomla 3.1 támogatásának vége: 2013. december

A Joomla 3.1, valamint legfrissebb alverziójának telepítőcsomagja megtalálható a Softaculous automata telepítő szoftverben, mely tárhely szolgáltatásunk része. A Joomla telepítése csupán néhány kattintást igényel.

Szükséged van egy megbízható és Joomla-képes tárhelyre? Ismerd meg a népszerű és megbízható CPanel szervereinken üzemeltetett Joomla Tárhely szolgáltatásunkat!

Ha Joomla webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban Joomla kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: Joomla tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS