Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Keresőbarát Joomla sablonok

2010 10. 6.

in Joomla tippek

Post image for Keresőbarát Joomla sablonok

Az új keresőbarát Joomla sablonok felépítése, eltér az eddig megszokottaktól. A tipikus Joomla sablonok betöltődése a következőképpen zajlik: először a bal oszlop, majd a jobb oszlop, és csak ezek után a középen elhelyezett tartalom. A keresőbarát témák szakítanak a hagyományokkal, először a központi tartalom töltődik be, majd csak ezek után az egyéb oldal részek. A betöltődés teljes egészében, így zajlik: Fejléc, menü, Showcase, központi tartalom, bal oszlop, jobb oszlop, lábléc.

Keresőoptimalizálás szempontjából nagyon fontos a különbség, hiszen a keresőrobotok, előbb fogják megtalálni oldalunk fő tartalmát, mint a kiegészítőket. Keresőbarát Joomla sablonokkal jelentős lépéseket tehetünk a jobb kereső helyezések, így a több látogató irányába.

Persze önmagában a keresőbarát sablonok mit sem érnek, ezért javaslom elolvasni a domain-tarhely.net egyéb Joomla keresőoptimalizálással kapcsolatos cikkeit is!

Ha Joomla webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban Joomla kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: Joomla tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS