Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Joomla Virtuemart webshop

2013 8. 5.

in Joomla tippek

Post image for Joomla Virtuemart webshop

Sokszor merül fel az igény arra, hogy Joomla honlapunk webáruházként (is) működjön. Ehhez a Virtuemart Webshop modul telepítése a legjobb megoldás. Mielőtt azonban nekiállunk a telepítésnek, gondoljuk végig, kielégíti -e webáruházzal kapcsolatos igényeinket ez a modul.

Virtuemark egy ingyenesen fejlesztett rendszer, ezért számolni kell azzal, hogy egy-egy hiba javítása bizony időbe telik. Ezen kívül, az alaprendszerben korlátozottak a lehetőségek, a funkciók, tehát ha egyedi fejlesztésre van szükség, akkor Joomla fejlesztőt kell keresni (akinek munkadíjat kell fizetnünk és a fejlesztésnek is ára van).

Fontos: arról se szabad megfeledkezni, hogy az alaprendszer frissítése során az egyedi fejlesztés valószínűleg elvész és lehet kezdeni elölről.

Szintén lényeges dolog, hogy hova kerül egy webshop a kosár, mennyire felhasználóbarát a felület, mennyire képes a belépő látogató “kezét” végigvezetni az értékesítési csatornán. Mindenképpen legyenek egyértelműen feltüntetve az árak, az esetleges szállítási feltételek és kedvezmények, hogy végül elérjük a célunkat és megtörténjen a vásárlás.

Tehát az első és legfontosabb, hogy felmérjük az igényeket, megtervezzük az értékesítési folyamatot és így tovább. Ha a Joomla Virtuemart megfelel, bátran rakjuk le mellé a voksunkat!

Joomla tárhelyre van szükséged? Akkor hadd ajánljuk figyelmedbe biztonságos CPanel szervereink segítségével üzemeltetett Joomla Tárhely szolgáltatásunkat!

Ha Joomla webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban Joomla kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: Joomla tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS