Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Joomla költöztetés WordPress -be

2014 3. 2.

in Joomla tippek

Joomla helyett szeretnél WordPress -t használni? Rengeteg a cikk, a hozzászólás, a blogbejegyzés? Mindenre van megoldás!
A Joomla FG Plugin segítségével át lehet költöztetni minden szekciót, kategóriát, posztot, képet és egyéb médiatartalmat Joomla tárhelyünkről a WordPress rendszerébe.

A plugin fejlesztői a Joomla 1.5, 1.6, 1.7, 2.5, 3.0, 3.1 és 3.2 verzióin végezték el masszív tesztjüket: WordPress 3.8 -ra költöztettek egy több, mint 72ezer (!) posztot tartalmazó adatbázissal rendelkező Joomla weboldalt. Arról se feledkezzünk meg, hogy multisite (több weboldalt egyszerre működtető) installációkkal is tökéletesen együttműködik az FG Plugin.

Premium verzió is létezik, azonban az már fizetős, cserébe viszont képes a felhasználókat, jelszavakat és SEO (kereső-optimalizálás) beállításokat is átköltöztetni, valamint a Joomla 1.0 statikus cikkekkel, a Joomla 2.5 aktuális fotókkal és a Joomla 3.1+ tag -ekkel szemben sem vall kudarcot.

Az ingyenes verzió itt tölthető le: Joomla FG 1.28.0
A prémium verzió extra képességeiről és a vásárlás menetéről az alábbi helyen lehet informálódni: Joomla FG Premium

A Joomla és a WordPress, illetve a legfrissebb alverziók telepítőcsomagja megtalálható a tárhely szolgáltatásunk szerves részét képező Softaculous automata csomagtelepítő alkalmazásból. Mind a Joomla, mind a WordPress telepítése csupán pár kattintást igényel.

Nem döntöttél még, hogy Joomla vagy WordPress? Mi bármelyiket biztosítani tudjuk biztonságos CPanel szervereinken üzemeltetve. Az alábbi címeken tájékozódhatsz Joomla Tárhely szolgáltatásunk és WordPress Tárhely szolgáltatásunk részleteiről.

Ha Joomla webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban Joomla kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: Joomla tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS