Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Hamarosan érkezik a Joomla 1.7-es verziója

2011 6. 27.

in Joomla tippek

A Joomla új, 1.7-es verziójának megjelenési dátuma már ittvan a küszöbön (júl. 19.), így ideje, hogy egy kicsit áttekintsük a frissítés újdonságait. Az Alpha verzió már kiadásra került június 5-én, a béta pedig, ha minden igaz június 28-ától lesz elérhető, tehát a tesztelések már javában folynak, de ez így is van rendjén, ha azt szeretnék, hogy a végleges verzió megjelenésekor minden a legnagyobb rendben menjen.

Amit fontos tudnunk, hogy az 1.6-os verzióról az 1.7-es alpha, vagy beta verziójára nem fogunk tudni automatikusan frissíteni, ami természetesen azért van, hogy az esetlegesen felmerülő hibákkal ne egy működő, használatban lévő oldalt sújtsunk. Tehát aki tesztelni szeretne, annak ajánlott egy friss telepítést létrehoznia.

Frissítés az 1.6-os verzióról

A hírek szerint a Joomla 1.6.4-es verziója is elérhető lesz június 28-ától. Ez azért nagyon fontos, mert ezen frissítés nélkül a későbbiekben nem fogunk tudni automatikusan frissíteni a Joomla 1.7-es végleges verziójára sem.

A támogatás vége: 2013. február

Ha Joomla webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban Joomla kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: Joomla tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS