Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Linkcsere

FONTOS! Tárhelyeink természetesen mindennemű reklámtól mentesek, a linkcsere egy plusz szolgáltatásként vehető igénybe további ingyenes bővítések eléréséhez.

Megjegyzés: A linkcserével elérhető kedvezmények nem vonhatóak össze más – pl. kupon kóddal elérhető – kedvezményekkel.

A linkcsere lényege

Kidolgoztunk egy egyszerű linkcsere programot Előfizetőink részére. Melynek részletei a következők:

Amennyiben weboldalán bárhol, elhelyezi központi oldalunkra mutató linkünket (http://domain-tarhely.net oldara mutató linket), úgy meglévő tárhely csomagját további 1 GB tárhellyel és plusz egy adatbázissal növeljük. Ezt a bővítést addig használhatja, míg a link szerepel a weboldalán. Amennyiben az onnan lekerül a link, a bővített szolgáltatásokat inaktiváljuk.

Elsősorban a szöveges linket preferáljuk, mely tartalmazza a tevékenységünkre utaló kulcsszavakat (tárhely ill. domain név). Alább megtalálható az elvárásnak megfelelő kész html kód, melyet csak be kell illesztenie a honlap láblécébe, vagy egy Ön által válaszott helyre.

Kedvezmény

  • plusz 1 GB (1024 MB) tárhely
  • plusz 1 adatbázis hozzáadása

A linkcsere feltételei

A kedvezményeket, plusz szolgáltatásokat addig veheti igénybe, míg a weboldalán az alábbi kód.

Ha már beillesztette a kódot weboldalába, kérjük a sales@domain-tarhely.net email címen jelezze, hogy aktiválhassuk a plusz szolgáltatásokat. A levélben adja meg, hogy mely honlapra illesztette be a kódot és pontosan hol található az oldalon belül.

Szöveges link

Tárhely és domain szolgáltatónk: Domain-Tárhely.net.

Beillesztéshez jelölje ki a szövegdoboz tartalmát és egy az egyben másolja be weboldalának HTML kódjába, ahol meg szeretné a szöveges linket jeleníteni.