Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Facebook fiók végleges törlése

2011 2. 28. · 0 comments

in Nem besorolt


Post image for Facebook fiók végleges törlése

Amint tudjuk, a facebook bizony tárolja személyes információinakat, melyeket természetesen önszántunkból adunk meg, de eljöhet azaz idő, amikor úgy gondoljuk jobban szeretnénk, ha ezek az információk nem lennének ilyen könnyen elérhetőek. Korábban is volt egy opció, melynek segítségével kikapcsolhatjuk fiókunkat, de ezek után továbbra is tárolja a facebook minden személyes információnkat. Vizsgáljuk meg tehát, hogyan tudjuk fiókunkat véglegesen törölni az adatbázisból.

Hogyan?

- Bejelentkezés után kattintsunk a Delete My Facebook Account linkre.
- Kattintás után a következő üzenet vár ránk, ahol jóváhagyhatjuk a fiók törlését a Submit gombbal.

delete facebook account besorolatlan  Facebook fiók végleges törlése

Fiókunk deaktiválása vs fiók törlése

Néha szeretnénk csak kis időre eltüntetni személyes adatainkat az internetről, ilyenkor alkalmazzuk a fiók deaktiválását, viszont, ha biztosak vagyunk abban, hogy véglegesen befejezzük facebook pályafutásunkat, akkor természetesen érdemes a fiók törlését választani. Ne feledjük, a fiók törlése után nincs mód annak későbbi visszaállítására!

Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS