Domain-Tárhely.net - Minőségi tárhely és domain szolgáltatás megfizethető áron!

Cannot modify header information – hiba javítása

2017 5. 10.

in WordPress tippek

“Cannot modify header information – headers already sent by”

Előfordulhat olyan probléma WordPress oldalunk telepítése során, mely során a fenti hibaüzenetet látjuk az odalunkra belépve – legalább is szeretnénk belépni.

A problémát a wp-config.php fájlban található néhány – szám szerint 3 – felesleges karakter okozza, mely a fájl elejére került. Mivel ezek a karakterek a karakterkódolás megjelölésére szolgálnak, egy átlagos szövegszerkesztő szoftver számára láthatatlanok – tehát a Word és WordPad alkalmazásokat felejtsük is el most.

Már egy másik cikkünkben is szó esett a Notepad++ szövegszerkesztő programról, mely kimondottan hasznos weboldala karbantartására, szerkesztésére.

A dolgunk csupán annyi, hogy Notepad++ hexa szerkesztő (HEX Editor) üzemmódjában – mely során a fájl tartalma bájtról bájtra látszani fog – kitöröljük a fájl elején található 3 szemét-karaktert. Mentsük el a fájlt, töltsük vissza WordPress oldalunk tárhelyére és készen is vagyunk.

Ha WordPress webportál indításán gondolkozol és biztos helyen akarod tudni, 100%-ban WordPress kompatiblilis tárhelyünkről ide kattintva olvashatsz: WordPress tárhely
Előző cikk:
Következő cikk:
Szólj hozzá!
Virtuális szerver, Linux VPS